2000 Tip Merkezi

  • hastanesi 2000 Tip Merkezi Dis Görünüm
  • hastanesi 2000 Tip Merkezi Iç Görünmü
  • hastanesi Hastane Logosu
of
ADRES BİLGİLERİ

Telefon

0212 882 00 00

Fax

0212 882 00 00

Adres

Dizdariye Mah. E-5 ÜZERI No:71/A

İl

Istanbul

İlçe

Beyoglu

Web

www.2000tipmerkezi.com

GÖZ IÇIN DOKTORA GITTI BEYNINDE TÜMÖR ÇIKTI

devlet hastaneleri
Ortadogu ülkesi Yemen´de görme bozuklugu sikayetiyle hastaneye giden bilgisayar mühendisi Mohammed Abdülmalek Almarweai´nin beyninde tümör oldugu anlasildi. Ülkesindeki bir hastanede 6 ay boyunca tedavi uygulanan 23 yasindaki Almarweai, sonuç alamayinca Adana´ya gelerek Acibadem Adana Hastanesi´nde ameliyat oldu. Beyin ve sinir cerrahisi uzmanlari Dr. Süha Kinali ve Prof.Dr. Sabahattin Haciyakupoglu tarafindan mikroceraahi yöntemle ameliyat edilen Mohammed Abdülmalek Almaweari, eski sagligina kavusarak memleketi Yemen´e döndü. MANDALINA BÜYÜKLÜGÜNDE
Beyin ve Sinir Hastaliklari Uzmani Dr. Süha Kinali, Mohammed Abdülmalek Almaweari´nin beynindeki mandalina büyüklügündeki tümörün basarili bir operasyonla çikarildigini belirterek " Mohammed´in beynindeki tümörün hayati merkezlere yakin ve büyük boyutlu oldugunu tespit ederek acilen ameliyata aldik. Mandalina büyüklügündeki tümörün %95´ini mikrocerrahi yöntemle çikardik. Hastamizin durumu çok iyi. Görme sorunu tamamen ortadan kalkti. Pataloji´den gelecek soruna göre de tümörün geri kalanini isin veya ilaç tedavisiyle yok etmeyi hedefliyoruz." dedi. ILGI HAVALANINDA BASLADI.
Yemenli hasta Mohammed Abdülmalek Almaweari´nin agabeyi Haci Ibrahim Almaweari ise sunlari söyledi: "Kardesim ve ben, sonun ne olacagini bilmedigimiz bir yolculuga çiktik. Çünkü Yemen´de kardesime 6 ay boyunca tedavi uygulanmasina ragmen sonuç alamadik. Kardesimin durumu günden güne daha kötüye gitti. Adana´ya gelirken de içimizdeki umudu Yemen´de biraktik. Ancak havaalaninda baslayan ilgi, çalisanlarin güler yüzlülügü, hastanenin temizligi bizi çok memnun etti. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Doktorlar da basarili ameliyat gerçeklestirerek kardesimi sagligina kavusturdular.
ANLAŞMALI KURUMLAR
SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu)
SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu)
Zurich Sigorta
Ziraat Hayat Emeklilik
Yapi Kredi Sigorta
Sompo Japan Sigorta A.S.
Mapfre Genel Yasam
Günes Sigorta
DOKTORLAR
hastane randevu almak Uz.Dr.Hüseyin DIZ
hastane randevu almak Op.Dr.Reyhan POTUROGLU
hastane randevu almak Op.Dr.Rümeysa ALTINSOY
hastane randevu almak Uz.Dr.Havva PASAOGLU DOKOV
hastane randevu almak Uz.Dr.Melis SENLIK