Bsk Hastanesi

  • hastanesi Bsk Aydin Anka Hastanesi
  • hastanesi Konferans
of
İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon

0256 212 00 12

Fax

0256 225 25 41

Adres

Efeler Mahallesi Izmir Bulvari No: 82

İl

Aydin

İlçe

Merkez

Web

www.bskanka.com

Genel Bilgiler

BSK’nin, Eskisehir ve Kütahya’daki ortakliklari ile birlikte ilk yatirimlarindan biri olan, BSK Aydin Anka Hastanesi ulusal çaptaki tüm BSK hastanelerinin ve verdigi saglik hizmetinin standartlarina uyabilmek için zincire katildiktan sonra insaat, teknoloji, yönetim sistemleri ve tibbi kadro açisindan yenilendi. Kaliteli saglik hizmetini Aydin halkina da sunmak için yeni yatirimlar ile yeniden yapilandirilan BSK Aydin Anka Hastanesi, Aydin’in ilk özel hastanesi olarak faaliyete basladi.

BSK Aydin Anka Hastanesi, 4600 metrekare alani ile 42 hasta yatagi bulunan ve 4 ameliyathane,1 dogumhane, 1’i cerrahi, 2’si dahili, 3’ü yeni dogan, 8’si KVC ve 1’i koroner yogun bakim olmak üzere toplam 15 yogun bakim yatak  kapasitesi ile tam tesekküllü bir hastane olarak hizmet veriyor. Genel Müdürlügünü Kürsat Aytaç'in, Tibbi Hizmetler Direktörlügünü Dr.Serkan Kurnaz'in üstlendigi BSK Aydin Anka Hastanesi tam gün kadrolu 18 uzman doktor ile hastalarina hizmet sunuyor.

BSK Aydin Anka Hastanesi, Genel Cerrahi, Iç Hastaliklari, Gögüs Hastaliklari, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadin Hastaliklari ve Dogum, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Sagligi ve Hastaliklari, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi, Kulak Burun Bogaz Hastaliklari, Üroloji, Nöroloji, Beslenme ve Diyetetik uzmanlik bölümleri, yenilenen ameliyathaneleri, modern anjiyo ünitesi, yeni dogan yogun bakimi ve Kalp Damar Cerrahisi yogun bakimi ve acil servisi ile faaliyet gösteriyor.

Vizyon

Ulusal deneyim ve gücümüzle Aydin halkinin sagligini koruyacak ve tüm saglik sorunlarini bir adim mesafede çözecek bir sistem olusturmak.

Misyon

Sehrimiz insanlarinin, ülkemizin hasta yakinligina en çok önem veren ve hizla genisleyen hastane zincirimizden hizmet almasini saglamak.

HABERLER
MAKALELER
ANLAŞMALI KURUMLAR
Ziraat Hayat Emeklilik
Sompo Japan Sigorta A.S.
Mapfre Genel Yasam
Günes Sigorta
Ergo
Axa Hayat Emeklilik
Axa Hayat Emeklilik
Avivasa
DOKTORLAR
devlet hastaneleri Taner Ölgü
devlet hastaneleri Ahmet Çerezci
devlet hastaneleri Abdülkadir Kirkgöz
devlet hastaneleri Sevgi Yazicioglu
devlet hastaneleri Ülkü Korkmaz
TIBBİ BİRİMLER